Μεγάλοι οίκοι προϊόντων με διεθνής πιστοποιήσεις

Δευτ. - Παρ.: 8:00 - 16:00 & 19:00 - 21:00

Σάββατο: 8:00 - 17:00

Υπηρεσίες

Βελτιώστε την άνεση του χώρου σας

Καλέστε σήμερα στο 27210 23495

Λακωνικής 84, Καλαμάτα

Εξωτερική θέρμανση & Ψύξη

Προετοιμάστε τον εξωτερικό σας χώρο για να ανταποκριθεί στις καιρικές συνθήκες.

Ποια είναι η λύση για τον επαγγελματικό χώρο σας;

Στην Climatech αναλαμβάνουμε την μελέτη και εγκατάσταση των σωστών συσκευών και μηχανημάτων του εξωτερικού χώρου της επιχείρησής σας, σύμφωνα με τις ανάγκες της.
Αφού ελέγξουμε και μελετήσουμε την εργονομία και τις συνθήκες του χώρου σας, θα βρούμε μαζί τις λύσεις που θα καλύψουν τις απαιτήσεις σας.

Τα συστήματα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πάρα πολλές περιπτώσεις όπου η χρήση συμβατικού κλιματισμού σε υπαίθριους και ημιυπαίθριους χώρους δεν μπορεί να αποδώσει ή όπου η χρήση συμβατικού εξοπλισμού είναι πολύ δαπανηρή.

Μπορούν να τοποθετηθούν σε εξωτερικούς και ημιυπαίθριους χώρους, όπως είναι βεράντες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, beach bars.

Τα συστήματα αυτά έχουν αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους κοινούς ανεμιστήρες δροσιμού. Φρεσκάρουν και καθαρίζουν την ατμόσφαιρα από καπνό και μικροοργανισμούς. Έχουν τη δυνατότητα αυτόματου προγραμματισμού και η εγκατάσταση και απεγκατάστασή τους είναι πολύ πιο εύκολη. Έχουν μεγαλύτερη εργονομία, είναι αισθητικά καλύτερα με λιγότερο θόρυβο.

Θερμαντικό μανιτάρι οροφής

Είναι ιδανικά διότι μπορούν να τοποθετηθούν από την οροφή έτσι ώστε να μην καταλαμβάνουν χώρο στο δάπεδο και να γίνεται εξοικονόμηση του χώρου. Τα κρεμαστά μανιτάρια έχουν υψηλή απόδοση.

Θερμαντικό κάτοπτρο λυχνίας κρυστάλλων

Με πολύ μικρό κόστος λειτουργίας, μεγάλη και άμεση απόδοση, εύκολη τοποθέτηση με μια απλή σύνδεση σε απλή πρίζα σούκο.

Θερμαντικό μανιτάρι δαπέδου (laser Line)

Το τζάκι εξωτερικού χώρου είναι η απόλυτη αισθητική λύση για υπαίθριους και ανοιχτούς χώρους. Οι 4 ανοιχτές πλευρές του επιτρέπουν την οπτική επαφή με τη φλόγα η οποία προσδίδει ζέστη και αισθητική στο χώρο.

Υπέρυθρη θέρμανση Redwell

Το σύστημα θέρμανσης Redwell αποτελεί ιδανική λύση θέρμανσης για επαγγελματικούς χώρους. Η ευελιξία εγκατάστασης και ελέγχου του συστήματος μας επιτρέπουν να εγκαταστήσουμε όσες ζώνες θέρμανσης χρειάζεστε για την επιχείρησή σας. Έτσι έχετε τη δυνατότητα όχι μόνο να ελέγξετε τη θερμοκρασία του κάθε χώρου, αλλά και να θερμάνετε τον κάθε χώρο ανεξάρτητα, εξοικονομώντας έτσι χρήματα και ενέργεια. Ιδιαίτερα σε χώρους με υψηλές απαιτήσεις υγιεινής όπως οι χώροι μεταποίησης τροφίμων, το σύστημα θέρμανσης ΛΥΣΙΣ είναι η καλύτερη επιλογή αφού η εφαρμογή γίνεται στην οροφή του χώρου, ενώ η χρήση υπέρυθρης ακτινοβολίας και όχι ρευμάτων αέρα, μειώνει την αιωρούμενη σκόνη στο περιβάλλον του εργαστηρίου.