Μεγάλοι οίκοι προϊόντων με διεθνής πιστοποιήσεις

Δευτ. - Παρ.: 8:00 - 16:00 & 19:00 - 21:00

Σάββατο: 8:00 - 17:00

Υπηρεσίες

Βελτιώστε την άνεση του χώρου σας

Καλέστε σήμερα στο 27210 23495

Λακωνικής 84, Καλαμάτα

Σχετικά με εμάς

Η ιστορία μας

Γνωρίστε μας

Η επιχείρησή μας έχει έδρα την Καλαμάτα, αλλά δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνοντας τόσο μεγάλα, όσο και μικρότερα project μελέτης και εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής συσκευών κλιματισμού και θέρμανσης. Εξελισσόμαστε συνεχώς με καινούργιες τεχνολογίες για να είμαστε σε θέση να βελτιώνουμε και να εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Γνωρίζοντας πως το περιβάλλον του χώρου που ζείτε ή εργάζεστε παίζει σημαντικό ρόλο στη σωματική και ψυχική υγεία σας, μελετάμε τον χώρο για να μπορέσουμε να τον εκμεταλευτούμε και να τον διαχειριστούμε στο έπακρο. Έτσι ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή θερμική απόδοση για εσάς.

Η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογιών και η εμπειρία μας καθιστά το εξειδικευμένο προσωπικό ικανό να σας εξυπηρετήσει και να σας συμβουλεύσει για την εγκατάσταση που επιθυμείτε.

Τσαγκλής Βασίλειος
Τεχνολόγος Εγκαταστάσεων
Ψύξης – Αερισμού – Κλιματισμού

Daikin_logo
Η αποστολή μας

Στόχος της εταιρείας μας είναι να σας προσφέρουμε έξυπνες και ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο διαμονής ή εργασίας σας, μέσα από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας. Έχοντας εσάς σαν προτεραιότητα μας χρησιμοποιούμε καινοτόμα και επώνυμα προϊόντα με σκοπό την άνεση και την εξοικονόμηση ενέργειας. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες διεθνής εταιρείες κλιματισμού, θέρμανσης και εξαερισμού.

27210 23495

Ωράριο

Δευτ. - Παρ.: 08:00-16:00 & 19:00-21:00

Σάββατο: 08:00-17:00

20 χρόνια εμπειρίας

Το προσωπικό μας έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο θέρμανσης, κλιματισμού και εξαερισμού. Πιστεύουμε στην ποιότητα κατασκευής και θέλουμε ικανοποιημένους πελάτες.