Μεγάλοι οίκοι προϊόντων με διεθνής πιστοποιήσεις

Δευτ. - Παρ.: 8:00 - 16:00 & 19:00 - 21:00

Σάββατο: 8:00 - 17:00

Υπηρεσίες

Βελτιώστε την άνεση του χώρου σας

Καλέστε σήμερα στο 27210 23495

Λακωνικής 84, Καλαμάτα

Αερισμός

Ανανεώστε τον αέρα του χώρου σας

Εσείς έχετε το ιδανικό περιβάλλον στο χώρο σας;

Με τον όρο εξαερισμό εννοούμε την ανανέωση του αέρα με φυσικό ή τεχνητό τρόπο μέσα σε ένα χώρο. Για έναν επιτυχή εξαερισμό χώρου, είναι απαραίτητη η μελέτη και η επιλογή των κατάλληλων μέσων (φυγοκεντρικών ή αξονικών ανεμιστήρων - αεραγωγών - τύπου στομίων κ.λ.π.) με τις ιδιαιτερότητες του χώρου και του είδους της επιχείρησης. Διαφορετικό σύστημα χρειάζεται η απαγωγή καπναερίων από μία εστία μαγειρέματος ενός εστιατορίου και διαφορετικό για την ανανέωση του αέρα σε ένα γραφείο.

Κατανοώντας την αναγκαιότητα του καθαρού και φρέσκου αέρα στην επιχείρησή σας, καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη μέσα από τη μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων που χρησιμοποιούμε.

  • Εξαερισμός επαγγελματικών χώρων – γραφείων
  • Εξαερισμός επαγγελματικών χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος
  • Εξαερισμός ξενοδοχειακών μονάδων
  • Εγκαταστάσεις και προμήθεια αεραγωγών
  • Εναλλάκτες – Vam
    Οι εναλλάκτες είναι ένα ζεύγος εναλλακτών θερμότητας αέρα – αέρα, που τοποθετούνται στο δίκτυο εξαερισμού της εγκατάστασης κεντρικών μονάδων κλιματισμού, οι οποίες απαιτούν προσαγωγή νωπού αέρα.

Οι περισσότερες βιομηχανικές εγκαταστάσεις έχουν μεγάλες απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα του αέρα, αφού μπορεί να παίζει σημαντικό ρόλο στη θερμοκρασία, στην υγρασία και στην υγιεινή του χώρου.

Εξαιτίας αυτών των ιδιαιτεροτήτων στην Climatech χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα προϊόντα, με τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις τα οποία θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στο βιομηχανικό κτήριο.